Organiseer je woonkamer met opbergruimte onder de bank

Van alle opslagopties die beschikbaar zijn voor huiseigenaren, wordt opslag onder de bank routinematig over het hoofd gezien. Met deze innovatieve oplossing kunnen huiseigenaren het meeste uit hun woonkamerruimte halen. In plaats van te worden beperkt tot koffietafels, zijn er tal van opties onder de bank. De overstap maken is niet alleen praktisch, het stelt huiseigenaren ook in staat om een ​​haalbare oplossing te bieden. Deze innovatieve methode helpt mensen rommel in de woonkamer aan te pakken zonder in te leveren op de stijl waarnaar we op zoek zijn.

Het meeste uit je woonkamer opslag halen is net zo eenvoudig als het krijgen van het juiste spelplan. Vertrouwen op traditionele opslagmethoden heeft ons gefrustreerd, dus het is tijd om iets nieuws te proberen. Van alle nieuwe stijlen, regeert de organisatie onder de bank hoogtij. Het geeft klanten de perfecte manier om van hun bank een heerlijke opbergruimte te maken. Onze lijn moderne banken is adembenemend, dus leer hoe je ze kunt transformeren in de perfecte opslagoplossing!

Tips voor opslagruimte onder de bank

Tip 1: creëer uw eigen onderlegtafel – Als u op zoek bent naar het perfecte doe-het-zelf-project, hoeft u niet verder te zoeken. Het maken van je eigen lade voor onder de bank is eenvoudiger dan veel mensen denken. Een set wielen bevestigen aan een zelfgemaakte houten lade creëert de perfecte mobiele oplossing. Het kan gemakkelijk in en uit de bodem van de bank worden getrokken. Het is onbeschaamd chic, dus bereid je voor op gasten!

Tip 2: Opbergvakken op wielen – Zelfs als je te weinig tijd hebt, is er geen excuus om deze optie niet te proberen. In plaats van dat je je eigen la moet maken, is dit project al halverwege voltooid. Het enige dat nodig is, is een houten kist en 4 wielen. Schroef in elke hoek een wiel in en je hebt de ideale manier om alles onder de bank op te slaan!

Tip # 3: een boekenplankplatform maken – U hoeft niet naar een oplossing te zoeken als het antwoord recht voor u zit. Met alle ruimte onder de gemiddelde zitbank, is er geen excuus om geen boekenplankplatform te maken. Het maken van uw eigen opslagruimte is niet alleen een beloning, het is uitzonderlijk goedkoper dan het aanschaffen van een exemplaar dat al is gemaakt. Doe gewoon een paar metingen en investeer in wat triplex om dit plan te realiseren!

Dit bericht is gepost in Blog. Bookmark de link.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *